👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 20 اسلاید شامل فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی، تولید فشار بالا، تجهیزات فشار بالا، اثرات بیولوژیکی فشار بالا، اثر فشار بالا بر میکرواورگانیزمها، فشار بالا و واکنشهای آنزیمی، فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی، فشار بالا و سلولهای میکروبی، استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی

مشخصات فایل

تعداد صفحات

20

حجم

534/437 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

ppt

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 20 اسلاید

فهرست مطالب:

فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی

تولید فشار بالا

تجهیزات فشار بالا

اثرات بیولوژیکی فشار بالا

اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها

فشار بالا و واکنشهای آنزیمی

فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی

فشار بالا و سلولهای میکروبی

استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی

کیفیت حسی مواد غذایی

ژلاتینه شدن پروتئین ها

بهبود کیفیت و خواص عمل کنندگی

نتیجه گیری

منبع

قسمتی از متن پاورپوینت:

فشار 5000 اتمسفر سفیده تخم مرغ را تا حدی منعقد و مات می کند و فشار 6000 اتمسفر سبب ژلاتینه شدن کامل آن میگردد. ژل های سفیده تخم مرغ که در اثر فشار تشکیل می شوند دارای طعم طبیعی بوده و ویتامینها و اسیدهای آمینه آنها تخریب نمی شود و در مقایسه با ژلهای حاصل از حرارت آسانتر هضم می شود.

👇محصولات تصادفی👇

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نمایش خلاق مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت ملی 98 صفحه پایان نامه کارشناسی فقه و معارف اسلامی با عنوان ولایت فقیه پاورپوینت تحلیل ایستگاه حمل و نقل شهری Luleburgaz ترکیه پاورپوینت قانون برگزاری مناقصات وآیین نامه های اجرایی